2018 Yaz Okulunda Açılması Muhtemel Dersler (Güncel)

Dersler için tıklayınız.

Öğrencilerimiz yaz okuluyla ilgili güncellemeleri bu tablodan takip etmelidir. Değişiklikler bu tablo üzerinden duyurulacaktır.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:

1

Bu listede yer alan derslerin 2018 yaz okulunda açılması kesin olmayıp, derslere yapılacak ön başvurular sonucunda yeterli sayıda başvuru olan dersler yaz okulunda açılacaktır.

2

Yaz okulunda açılacak tüm derslerde, en fazla 60 ETÜ öğrencisi, 12 (%20) diğer üniversite öğrencileri olmak üzere toplam 72 öğrenci kontenjanı üst sınırı uygulanacak olup, kayıtlanma önceliği esas alınacaktır.

3

Derslerin içerik bilgileri bağlantı linki verilen ders bilgi paketinden incelenebilir.