Staj Başvuruları

Fakültemiz öğrencileri STAJ BAŞVURULARINDA, staja başlama tarihinden en az 20 gün önce, staj formlarını (3 nüsha) onayları tamamlanmış olarak bölüm sekreterliğine teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Stajını yaparken staj yaptığı kuruluştan staj ücreti alan öğrencilerimiz ayrıca, STAJ ÜCRETLERİNE İŞSİZLİK FONU KATKISI BİLGİ FORMU (web sayfamızda staj değerlendirme formu ile birlikte temin edilebilir) öğrenci ve staj yapılan kuruluş tarafından doldurulmuş ve onaylanmış olarak staj dönüşünde staj dosyası ile birlikte teslim etmek zorundadır. Ücret aldığı halde formu getirmeyen öğrenciler kuruluşa karşı kendileri sorumlu olur ve staj yaptıkları kuruluşlar devlet katkısından yararlanamazlar.  Staj ücreti almayan öğrencilerimiz bu formu getirmek zorunda değildir.