Kurum İçi Yatay Geçiş

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 9. Maddesi uyarınca, 2017-2018 Bahar yarıyılında yapılacak başvurular 17-18 Ocak 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir.

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1)  Başvuru formu (Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ)

2)  Ders içerikleri

3)  Transkript (not belgesi) aslı

4)  Disiplin cezası almadığını gösterir resmi belge (Kurum içi Yatay Geçiş Başvurularında Öğrencilerin Uyarma Cezasından Daha Ağır Bir Ceza Almamış Olması Gerekir.)

ÖNEMLİ NOTLAR;

1)  Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmez.

2)  Başvurular, istenen belgeler ile ilgili fakültenin bölüm sekreterliklerine yapılacaktır.

3)  Eksik belgelerle yapılan başvurular kabul edilmez, değerlendirilmez.

4)  İlan edilen koşulları sağlamayan başvurular değerlendirilmeye alınsa bile yatay geçiş talebi ilgili kurullar tarafından uygun bulunmaz.

Başvuru sonuçları 22 Ocak 2018 tarihinde ilgili birimlerce (Fakülte Web Sayfalarında ) ilan edilecektir.

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

FAKÜLTE