Kurum İçi Yatay Geçiş ve Çift Anadal Duyurusu
2017-18 öğretim yılında fakültemiz İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerimiz için belirlenen kurum içi yatay geçiş ve çift anadal programı kontenjanlarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Kurum İçi Yatay Geçiş ve Çift Anadal Programı Kontenjanları

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin 11.09.2017 Pazartesi 17.00’a kadar bölüm sekreterliğimize başvuru yapmaları gerekmektedir.

Çift Anadal ve Yandal Yönergesi (10.05.2017 tarihli Senato kararı ile değişmiştir.)